Nominera årets Korsbergabo

Årets Korsbergabo kommer att avslöjas på Korsbergadagen 19 december, på torget i Korsberga. Kanske blir det den du nominerar? 

Vem tycker du har gjort något extra för samhället, bygden och dess invånare under det gångna året? Skicka in ditt förslag med en tydlig nominering. Korsberga samhällsförenings styrelse tar emot förslagen och utser en vinnare. Kontakta oss direkt eller skicka in ditt förslag i formuläret. Du behöver inte ange ditt eget namn, men ibland kan det vara bra för oss om vi vill kunna sätta ihop en riktigt bra nominering. 

Nomineringen är stängd

Årets Korsbergabo är utsedd. Missa inte tillkännagivandet och utdelningen på Korsbergadagen söndag 19 december på torget i Korsberga. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *