First and second hand

Nya kläder genom återvunna tyger

På andra våningen i det vita huset vi Bengtssons fiskebutik i Korsberga huserar “the Carlssons sisters”:

– Vi syr upp kläder o tygkassar av återanvända nytvättade tyger! Ett mjukt påslakan i 100 procent bomull kan omvandlas till en skön sommarklänning! På bilden nedan kan du se en klänning som är sydd av tyg som tidigare varit en gardin. Vi syr också kläder av nya tyger!

Projektet startade i mindre skala i början av maj och öppettiderna i vita huset kan variera, liksom vad du kan hitta där. Det finns även begagnade prylar, kläder och leksaker till försäljning. För att veta vad som är på gång och när det är öppet, följ dem på instagram genom kontot @lovgren.irene.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *