Välkommen till Korsbergadagen 18 december

Välkommen till Korsbergadagen på torget i Korsberga den 18 december. Föreningar, lotterier, gemenskap och en härlig marknadskänsla.

Tiden går fort och snart är det dags att samlas till vår årliga Korsbergadag på torget klockan 14-16.

På torget kommer det att dukas upp med ett “smörgårsbord” av lotterier och marknadsstånd, korv och julstämning. Korsberga samhällsförening står även i år för ett extra fint lotteri i stil med det som hölls förra året. Observera att lotterna dras från scenen klockan 15.30.

Innan dess – klockan 15 kommer tomten! Så missa inte det!!

Vi kommer även att presentera årets Korsbergabo. Har du glömt att nominera? Läs mer här.

Vi kommer även att berätta mer om den aktivitetspark som samhällsföreningen önskar bygga och sökt bidrag för hos Vetlanda kommun. Hör om planerna och om hur det går med bidraget. Spännande info som du inte vill missa!

Anmäl er förening
Om ni ännu inte anmält er förening till att vara med kan ni göra det fram till 1 december. Vi hoppas så klar att så många föreningar som möjligt vill vara med. Det finns möjlighet till marknadsbord och lottförsäljning. För 300 kronor får ni två bord och 500 lotter. Vill ni beställa ytterligare lotter kan ni göra det till en merkostnad av 100 kronor per 500-pack lotter.
Anmäl redan nu till info@korsberga.nu. Meddela om ni vill beställa extra lotter.
(Förra året stod Samhällsföreningen för kostnaden av borden eftersom pandemin hade gjort att vi fått ställa in flera aktiviteter och vi hade pengar över. Men i år gör vi som vanligt.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *