Korsbergadagen 17 december

Välkommen till Korsbergadagen på torget i Korsberga söndagen den 17 december. Föreningar, lotterier, gemenskap och avslöjandet av årets Korsbergabo 2023.

Korsbergadagen är en årlig tradition i vårt samhälle. Välkommen till torget klockan 14-16.

På torget finns marknadsstånd med lotterier, korv och så klart en härlig julstämning. Korsberga samhällsförening står även i år för ett extra fint lotteri i stil med det som hölls förra året. Observera att lotterna dras från scenen klockan 15.30.

Innan dess – klockan 15 kommer tomten! Så missa inte det!!

Vi kommer även att presentera årets Korsbergabo. Fram till 5 december kan du nominera genom att fylla i formuläret på vår sida om årets Korsbergabo.

Anmäl er förening
Om ni ännu inte anmält er förening till att vara med kan ni göra det fram till 5 december. Vi hoppas så klar att så många föreningar som möjligt vill vara med. Det finns möjlighet till marknadsbord och lottförsäljning. För 200 kronor får ni en marknadsplats och 500 lotter. Vill ni beställa ytterligare lotter kan ni göra det till en merkostnad av 100 kronor per 500-pack lotter.
Anmäl er förening direkt till rosemarie.engblom@gmail.com. Ange även om ni behöver ett eller två bord, så att vi vet hur många det går åt och säg till om ni vill beställa extra lotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *