Bygdegårdsföreningen

Korsberga Bygdegårdsförening är en politiskt och religiöst obunden förening, med uppgift att driva Korsberga bygdegård. Det fina läget och de rymliga lokalerna gör bygdegården till en perfekt plats att hyra för fester och andra större sammankomster. Den stora salen rymmer upp till 100 sittande middagsgäster. Den lilla salen passar bra för studiecirklar, möten och andra mindre sammankomster. Max 150 personer får samtidigt vistas i lokalerna. 

De senaste åren har bygdegårdsföreningen gjort en långsiktig satsning på ungdomar. Bygdegården har ungdomsanpassats med hjälp av stöd från Boverket och i lokalerna finns nu filmverksamhet, teaterverksamhet, LAN och fritidsgård för ungdomar.

Övriga frågor om Bygdegårdsföreningens verksamhet?
Ordförande Magnus Lundahl: 070-534 33 12
Kassör Carina Lindahl: 072-432 26 98

Besök oss gärna på Facebook!

Hyra lokalerna?

Ring Carina Lindahl: 0383-20006 (efter 16.00)
För aktuella priser se vår webbplats: bygdegardarna.se/korsberga/