Föreningsportalen

Den här sidan är till för dig som är verksam och kanske kontaktperson i en förening i Korsberga med omnejd. Här hittar du hur du kan få in nyheter på webbplatsen, ändra information på din förenings sida och lämna viktiga kontaktuppgifter för din förening. 

Rätt kontaktuppgifter till din förening

Det är viktigt att er förening har rätt kontaktuppgifter på korsberga.nu så att både nya och befintliga medlemmar kan nå er om ni har frågor. Fyll i formuläret och välj hur du vill att era kontaktuppgifter ska visas. Om ni vill publicera kontaktuppgifter så som namn, telefonnummer och e-post till privatpersoner, behöver vi också ha ert samtycke till att vi publicerar dessa, i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Uppdatera er information eller få ut en nyhet

Vill du ändra annan information på din förenings sida? Eller vill du kanske få ut en nyhet på hemsidan? Fyll i formuläret så fixar redaktörerna det. 

OBS! Om du vill att vi även lägger in en bild behöver du se till att du har rättigheter att publicera bilden. Den får inte vara tagen från google, utan du eller någon annan i föreningen ska ha fotat den själv. Tänk även på att bilden inte ska visa personer. För att kunna visa personer som går att känna igen behöver vi ha samtycke enligt GDPR på dessa personer. 

Redaktionen

Korsberga samhällsförening hanterar informationen på den här webbplatsen. 

Du är också välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att lägga in eller ändra innehåll på webbplatsen.

Gå till samhällsföreningens sida.